Een Qalkoen drive Thru ‘’uitzonderlijke beleving op hoog niveau’’

Heel af en toe gaat er een restaurant open waar je gewoon naartoe móet. Brut172 in Limburg is er zo een. Brut 172 is het geesteskind van van topchef Hans van Wolde, die de afgelopen twintig jaar twee Michelinsterren bij elkaar kookte bij restaurant Beluga in Maastricht. Maar nu is het tijd voor een nieuw hoofdstuk. En wat voor één. Op het Limburgse landgoed Reijmerstok opent hij nu Brut 172, een intiem restaurant mét suites in een prachtige boerderij. Brut is het leven, maar dan nog mooier. Brut is terug naar de bron. Echt, eerlijk, oer. Een uitzonderlijke beleving, 172 meter boven NAP.

Op 24 en 31 december wordt de boerderij tussen 10:00-14:00 uur omgetoverd tot Qalkoen Drive Thru. Bestel je Qalkoen en signature gerechten van Hans van Wolde online. De Qalkoenen zijn gevuld met een farce van kalfsgehakt, pruimen, abrikoos, cranberries, walnootjes, pistachenootjes en een kruidenmix Vleeschmeester. Alle scharrelkalkoenen die Vleeschmeester selecteert zijn afkomstig uit Frankrijk. Iedereen kan dit feestmaal bereiden, maar om je een onbezorgde tijd in de keuken te garanderen geeft topchef Hans van Wolde tips. Voor de chef staat Qalkoen voor het ultieme familiegevoel, iets wat dit jaar nóg waardevoller voor hem is geworden. “Dat we hiermee ook nog iets kunnen betekenen voor de kinderziekenhuizen, maakt het initiatief extra bijzonder.” Naast Hans van Wolde verbinden ook topchefs Peter Lute en  Herman den Blijker zich aan dit initiatief.

BESTEL EN STEUN
Een Qalkoen is een cadeautje om te krijgen, maar ook zeker om weg te geven. Op deze pagina vind u een overzicht van onze aantrekkelijk geprijsde Qalkoenpakketten.
Speciaal voor Qalkoen ontwikkelde Hans van Wolde signature bijgerechten; -Aardappel gratin met truffel -zoet zure licht pittige rode kool -zoete kerrie appel compote
Uw bestelling wordt feestelijk uitgereikt tijdens de drive thru op de boerderij van Brut172. Neem uw bevestigingsmail mee, welke u ontvangt na het plaatsen en afrekenen van uw bestelling via deze website.

Kerst drive thru
24 december 10:00-14:00 uur

Oudjaars drive thru
31 december 10:00-14:00 uur

Brut172
Reijmerstokkerdorpsstraat 143
6274 NK Reijmerstok

Onze uiterste order verwerkingsdatum voor kerst drive thru  is 22 december. De verwerkingsdatum voor de oudjaars drive thru sluit 28 december.
Veel plezier bij het samenstellen van uw Qalkoenpakket!